AKTUALNO / VIJESTI

BILI SU PRISILJENI

Kamp Slapić zabranio pristup kampu i restoranu dnevnim posjetiteljima zbog nemogućnosti normalnog rada - zasad samo vikendom i blagdanima

Kamp Slapić zabranio pristup kampu i restoranu dnevnim posjetiteljima zbog nemogućnosti normalnog rada - zasad samo vikendom i blagdanima

Ovime žele i zaposlenicima pružiti dostojanstvene uvjete za rad što trenutačno nisu u mogućnosti - ističu.

Kamp Slapić, zajedno s pripadajućim restoranom, odlučio je od ovog vikenda zatvoriti svoja vrata za sve one koji su "dnevni gosti", odnosno nisu i korisnici kampa.

U obavijesti koja je, osim u samom kampu, objavljena i na društvenim mrežama, ističu da počevši od ovog vikenda, zasad samo subotama, nedjeljama i blagdanima, neće biti moguć ulazak u prostor kampa i restoranima onima koji nisu gosti kampa. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Znamo i svjesni smo da će ova odluka kod nekih pobuditi negodovanje i moguće ružne komentare, međutim kapacitet naše plaže i restorana nije dovoljan za prihvat tolikog broja gostiju, a da kvaliteta naše usluge bude zadovoljavajuća. Također, želimo našim zaposlenicima pružiti dostojanstvene uvjete za rad što trenutačno nismo u mogućnosti. Zahvaljujemo na razumijevanju - poručuju iz kampa Slapić koji je, kako priznaju i komentatori na društvenim mrežama, svakodnevno na velikom "udaru" brojnih dnevnih posjetitelja koji istovremeno ne plaćaju kamp mjesto, a ističu i da je posebna navala Zagrepčana.

Ovo je prva intervencija kampa u tom smjeru i kako je i spomenuto zasad se odnosi samo na vikende i blagdane. Pokaže li se da će problema s normalnim poslovanjem i dalje biti, moguće je da će pristup "ostalima" biti zabranjen i u radne dane.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!