AKTUALNO / VIJESTI

PREDAJTE ORUŽJE!

Karlovčani i Ozljani jučer predali puške, streljivo i eksploziv - sve veći odaziv na akciju "Manje oružja - manje tragedija"

Karlovčani i Ozljani jučer predali puške, streljivo i eksploziv - sve veći odaziv na akciju

Jučer su policijskim službenicima trojica građana iz Karlovca i Ozlja dragovoljno predala jednu automatsku i jednu poluatomatsku pušku, 447 komada streljiva, pet detonatorskih kapisli, 2 m sporogorućeg štapina i jedan sporogoreći upaljač za eksplozive. Predano oružje i streljivo je pohranjeno te će biti uništeno prilikom organiziranog uništavanja.
 
Iz PU karlovačke još jednom zahvaljuju svima koji su prepoznali značaj ove akcije i iz svoje okoline uklonili oružje, streljivo i minsko-eksplozivna sredstva te na taj način pridonijeli sigurnosti, a sve ostale građane i dalje pozivaju i podsjećamoju - predajte oružje bez sankcija!

Protiv građana koji ovakvo oružje prijave policiji radi predaje, neće se pokretati prekršajni niti kazneni postupak.

Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već želju za dragovoljnom predajom prijavite na broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji. Na vašu adresu doći će posebno osposobljeni policijski službenici koji će preuzeti oružje.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!