AKTUALNO / VIJESTI

NOVI SADRŽAJI

Ministarstvo sporta i turizma financira izgradnju i opremanje tematskog dječjeg igrališta na području Baraćevih špilja

Ministarstvo sporta i turizma financira izgradnju i opremanje tematskog dječjeg igrališta na području Baraćevih špilja

Karlovačka županija u partnerstvu sa JU Baraćeve špilje ostvarila je bespovratna financijska sredstva za projekt izgradnje i opremanja tematskog dječjeg igrališta na izletištu Baraćeve špilje, a temeljem prijave na Javni poziv na dodjelu bespovratnih sredstava za razvoj javne turističke infrastrukture u 2024. godine Ministarstva turizma i sporta.

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt, vrijedan 69 tisuća eura, županici Martini Furdek Hajdin uručio je ministar turizma i sporta Tonči Glavina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Projekt Karlovačke županije jedan je od 14 projekata koji su ostvarili bespovratna financiranja, a vrijedi naglasiti kako je ostvario i maksimalan iznos od 69 tisuća eura, koji je mogao po projektu biti dodijeljen.

Ovaj je projekt usmjeren na opremanje neiskorištenog područja izletišta Baraćeve špilje nabavkom tematskih igrala, čime će se potaknuti stvaranje interaktivnih iskustava za posjetitelje, posebice obitelji s djecom. Provedba projekta rezultirat će uređenim i moderniziranim izletištem Baraćeve špilje čime će se kreirati poboljšani uvjeti za dulji i kvalitetniji boravak i doživljaj posjetitelja lokaliteta. Ukupna vrijednost projekta je 87,4 tisuće eura. 

Izdvojeno


Reci što misliš!