AKTUALNO / VIJESTI

NESTABILNO VRIJEME

Novo upozorenje Operativnog centra Civilne zaštite na vremenske (ne)prilike: Sutra žuto upozorenje za karlovačku regiju zbog mogućeg nevremena

Novo upozorenje Operativnog centra Civilne zaštite na vremenske (ne)prilike: Sutra žuto upozorenje za karlovačku regiju zbog mogućeg nevremena
foto ilustracija - Pixabay.com

Žuto upozorenje na grmljavinsko nevrijeme u regijama Gospić, Karlovac, Knin i Osijek: lokalno izraženi pljuskovi i grmljavina uz moguće olujne udare vjetra.

Stiglo je novo upozorenje na vremenske pojave od Operativnog centra Civilne zaštite i to po danima. Evo što kažu:

SUTRA, 12. 9. 2024.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Narančasto upozorenje na grmljavinsko nevrijeme u regiji Rijeka, Split i Dubrovnik: mjestimice izraženi pljuskovi i grmljavina uz olujne udare vjetra.

Žuto upozorenje na grmljavinsko nevrijeme u regijama Gospić, Karlovac, Knin i Osijek: lokalno izraženi pljuskovi i grmljavina uz moguće olujne udare vjetra.


Narančasto upozorenje na kišu u regiji Rijeka: obilna kiša. Žuto upozorenje na kišu u regijama Gospić, Split i Knin: mjestimice obilna kiša. Žuto upozorenje za vjetar u regijama Rijeka, Split i Dubrovnik: jako jugo i jugozapadnjak.

PREKOSUTRA, 13. 9. 2024.

Žuto upozorenje na količinu oborine u svim krajevima Hrvatske osim za regiju Rijeka: mjestimice obilna oborina. Žuto upozorenje na grmljavinsko nevrijeme u regijama Split, Knin i Dubrovnik: lokalno mogući izraženi pljuskovi s grmljavinom.

Žuto upozorenje na vjetar za regije Rijeka, Split i Dubrovnik: jaka, na udare olujna bura, a na krajnjem jugu jugozapadnjak.

Izdvojeno


Reci što misliš!