AKTUALNO / VIJESTI

NATJEČAJI

MORH zapošljava - traže doktore medicine i specijaliste, veterinare, stomatologe i medicinske tehničare

MORH zapošljava - traže doktore medicine i specijaliste, veterinare, stomatologe i medicinske tehničare

Kandidati koji nisu završili program dragovoljnog vojnog osposobljavanja bit će upućeni na dragovoljno vojno osposobljavanje po skraćenom programu u listopadu 2024.

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske raspisalo je Javni natječaj za prijam doktora medicine/specijalista grana medicine, doktora veterinarske medicine i magistra farmacije - kandidate/kandidatkinje za časnike/časnice zdravstvene službe i Javni natječaj za popunu ustrojbenih mjesta vojnih specijalista u Oružanim snagama Republike Hrvatske.

Ministarstvo obrane RH prima 11 kandidata za časnike, i to:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- osam doktora medicine ili specijalista grana medicine (mjesto rada područje Republike Hrvatske),

- dva doktora veterinarske medicine (mjesto rada Knin i Dugo Selo, pod jednakim uvjetima prednost imaju kandidati s "B" vozačkom kategorijom) i


- jednog magistra farmacije (mjesto rada Zagreb).

Kandidati moraju ispunjavati opće uvjete za prijam u Oružane snage Republike Hrvatske koji su propisani člankom 34. Zakona te ne mogu biti primljene osobe za čiji prijam postoje zapreke iz članka 35. Zakona.

Kandidati doktori veterinarske medicine i magistar farmacije mogu imati najviše navršenih 30 godina života do kraja 2024. godine. Za kandidate doktore medicine ili specijaliste grana medicine nema dobnog ograničenja.

Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji, kriterijima i postupku za utvrđivanje uvjeta te odabirnom postupku dostupni su u Natječaju, poveznica:

Kandidati koji nisu završili program dragovoljnog vojnog osposobljavanja bit će upućeni na dragovoljno vojno osposobljavanje po skraćenom programu u listopadu 2024.

Odabrani kandidati za časnike bit će upućeni na Temeljnu časničku izobrazbu u studenom 2024., nakon čega će biti primljeni u djelatnu vojnu službu, dodijelit će im se časnički čin poručnika te će biti raspoređeni na časničku dužnost u Oružane snage RH.

Kandidatima za časnike koji su doktori medicine dodjeljuje se časnički čin natporučnika, a kandidatima za časnike koji su doktori medicine specijalisti grane medicine dodjeljuje se čin bojnika.

Ministarstvo obrane RH prima i osam kandidata/kandidatkinja za popunu ustrojbenih mjesta vojnih specijalista časnika i dočasnika i to:

- medicinski tehničar, desetnik vojni specijalist, jedan izvršitelj s mjestom rada u Pločama,

- medicinski tehničar, desetnik vojni specijalist, jedan izvršitelj s mjestom rada u Kninu,

- medicinski tehničar, desetnik vojni specijalist, jedan izvršitelj s mjestom rada u - medicinski tehničar, desetnik vojni specijalist, dva izvršitelja s mjestom rada u Splitu,

- medicinski tehničar, narednik vojni specijalist, dva izvršitelja s mjestom rada u Splitu i

- doktor dentalne medicine, satnik vojni specijalist, jedan izvršitelj  s mjestom rada u  Velikoj Buni.

Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji, općim uvjetima za prijam, posebnim uvjetima, kriterijima i postupku za utvrđivanje uvjeta,  odabirnom postupku te opis rada za svako radno mjesto dostupni su u Natječaju, poveznica­­­: https://www.morh.hr/javni-natjecaj-za-popunu-ustrojbenih-mjesta-vojnih-specijalista-u-oruzanim-snagama-republike-hrvatske-4/.

Izdvojeno


Reci što misliš!