Kako to?

U Miholjskom trijezni Bosanac sletio u kanal i teško se ozlijedio, u Cetingradu teško pijani vozač prouzročio nesreću bez ozlijeđenih

foto ilustracija Pixabay.com/KAportal

Obojicu očekuju kazne

Dvije prometne nesreće zabilježila je PU karlovačka tijekom jučerašnjeg dana, jedna se dogodila na području Miholjskog nedaleko Vojnića, a druga u Cetingradu.

– Jučer u 07.50 sati u mjestu Miholjsko, općina Vojnić, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom austrijskih nacionalnih oznaka upravljao je 44-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, koji se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, uslijed čega je sletio van kolnika u odvodni kanal. U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen te će mu biti izdan obavezni prekršajni nalog, dok će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđeno izvješće, kažu u policiji.

– Sinoć u 21.10 sati na području Cetingrada, 50-godišnjak upravljao je osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,54 promila i izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, navodi se u policijskom priopćenju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest