VIJESTI / CRNA KRONIKA

SEKS LAŽI I VIDEO

Karlovčanin s ljubavnicom prijavio suprugu da je u javnost pustila njihove eksplicitne snimke, no sud je stao na njezinu stranu

Karlovčanin s ljubavnicom prijavio suprugu da je u javnost pustila njihove eksplicitne snimke, no sud je stao na njezinu stranu
Pixabay

Između dvoje supružnika u tijeku je brakorazvodna parnica, no još uvijek žive u istoj kući, ali na različitim katovima

Muškarac iz Karlovca i njegova ljubavnica kazneno su prijavili njegovu suprugu s kojom je u brakorazvodnoj parnici da je u javnost pustila njihove zajedničke eksplicitne snimke. Županijskom sudu u Karlovcu podnijeli su zahtjev za provođenje dokazne radnje ispitivanjem osumnjičene zbog kaznenog djela protiv privatnosti - neovlaštenim slikovnim snimanjem.

U zajedničkoj prijavi ljubavnici navode da je nepoznati počinitelj na aplikacijama Viber i WhatsApp osnovao grupe u koje je dodao preko dvadesetak sudionika, s kojim je povezan prijateljskim i rodbinskim vezama i nakon toga u navedene grupe stavio sadržaj njegovih privatnih fotografija i video uradaka u kojima se nalazi s drugooštećenom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sumnja da se radi o njegovoj bivšoj supruzi s kojom, iako je u brakorazvodnoj parnici živi na različitima katovima iste kuće. Misli da je snimke skinula s njegovog starog mobitela.

Bivša supruga je sve negirala, navodeći da je i ona dodana u te nepoznate grupu te su joj slane takve poruke, ali da je sve to izbrisala. Kaže da je bivši suprug želi ocrniti.

Istražitelji su u ovom slučaju zaključili da nije moguće s dostatnim stupnjem osnovane sumnje utvrditi da je grupe kreirala osumnjičena. Naime, mobilni uređaj osumnjičene i mobilni uređaj s kojega su fotografije i video snimke poslane, nisu u kritično vrijeme bile na istim lokacijama, a kreirane grupe i poslane sporne fotografije i video snimci lokacijski su zabilježeni u Karlovcu na adresi prebivališta i žrtve i osumnjičene.

Sud smatra da zbog toga nije moguće nedvojbeno tvrditi da bi osumnjičena počinila to kazneno djelo, niti da postoje takvi relevantni pokazatelji koji upućuju na dovoljan stupanj osnovane sumnje o počinjenju ovog kaznenog djela, te je prijedlog oštećenih odbijen kao neosnovan.   

Tko doista stoji iza ovog kaznenog djela, vjerojatno nikada neće biti utvrđeno.

Izdvojeno


Reci što misliš!