VIJESTI / CRNA KRONIKA

OPTUŽNICA ZA DUGOPRSTIĆKU

Po karlovačkim trgovinama 38-godišnja majka troje djece krala markiranu odjeću - sve je negirala, no snimile su je nadzorne kamere

Po karlovačkim trgovinama 38-godišnja majka troje djece krala markiranu odjeću - sve je negirala, no snimile su je nadzorne kamere

Okrivljena je majka troje djece i od ranije je poznata policiji po imovinskim kaznenim djelima.

Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 38-godišnjakinje jer je krala po karlovačkim trgovačkim centrima. U razdoblju od 18. do 21. studenog prošle godine učinila je to triput, pričinivši materijalnu štetu od oko 3.300 kuna.

U trgovačkom centru na Baniji je 18. studenog 2019. oko 13.40 sati u prodavaonici jednog trgovačkog društva iz prodajnog prostora uzela i za sebe zadržala dvoje hlača i jednu majicu, sve marke "Nike", vrijednosti 1.047,20 kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zatim je 21. studenog oko 16 sati u prodavaonici trgovačkog društva u središtu Karlovca iz prodajnog prostora uzela i za sebe zadržala dvoje tajice i jedne ženske hlače, vrijednosti 869,85 kuna. Istoga dana 40 minuta kasnije je opet na Baniji ukrala dvoje ženske hlače, jednu žensku jaknu i jednu žensku majicu, vrijednosti 1.419,80 kuna.

Okrivljena poriče da je bila u tim trgovinama u to sporno vrijeme, no snimile su je nadzorne kamere. Odlučila se braniti šutnjom.

Tužiteljstvo smatra da ima dovoljno dokaza da se dokaže njena krivnja. Od suda traži zatvorsku kaznu jer je okrivljena u više navrata osuđivana osoba, pa i za kaznena djela protiv imovine.

Izdvojeno


Reci što misliš!