VIJESTI / CRNA KRONIKA

UBOJSTVO U DUGOJ RESI

FOTO, VIDEO Na Županijski sud u Karlovcu priveden Marijan P., osumnjičenik za ubojstvo svog oca Antona

Do tragedije je došlo jučer u dugoreškom naselju Mrežnički Varoš gdje je 40-godišnjak hladnim oružjem - nožem izbo i usmrtio oca Antona.

Kod zamjenika županijske državne odvjetnice Dubravka Skolana danas je priveden i ispitan Marijan P., osumnjičenik za ubojstvo oca Antona koje se dogodilo jučer u Dugoj Resi. Nakon toga bit će prepraćen kod suca istrage Županijskog suda u Karlovcu.

Podsjetimo, do tragedije je došlo jučer u dugoreškom naselju Mrežnički Varoš gdje je 40-godišnjak hladnim oružjem - nožem izbo i usmrtio oca Antona. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako saznajemo, odnosi oca i sina nisu bili dobri i često su se svađali, a jedna takva je dovela do tragičnog događaja koji je šokirao širu obitelj i sve mještane ovog mirnog dugoreškog naselja. 

Iz policije su izvijestili da je zbog sumnje da je 40-godišnjak počinio kazneno djelo ubojstva predan pritvorskom nadzorniku te je uz kaznenu prijavu doveden u Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem 40-godišnjaka se sumnjiči da je 13. svibnja oko 10.30 sati u dvorištu obiteljske kuće u Dugoj Resi hladnim oružjem ozlijedio 61-godišnjaka koji je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. 
Zbog sumnje da je 40-godišnjak počinio kazneno djelo ubojstva predan je pritvorskom nadzorniku te je uz kaznenu prijavu doveden u Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu, kažu u policiji.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!