VIJESTI / CRNA KRONIKA

stop

Jako pijani vozači u Dugoj Resi i Žakanju zaustavljeni na vrijeme pa završili u u policiji – kad se otrijezne, dočekat će ih prijava

Jako pijani vozači u Dugoj Resi i Žakanju zaustavljeni na vrijeme pa završili u u policiji – kad se otrijezne, dočekat će ih prijava
Luka Stanzl/PIXSELL

Jedan je uspio napuhati 1,42, a drugi ga je i nadmašio: imao je 1,95 promila alkohola

Jedan zaustavljen u Dugoj Resi, a drugi u Žakanju, ali obojica jako pijani vozači, zaustavljeni su jučer i jutros na cestama pa odvedeni na triježnjenje u policiju. Kad dođu k sebi, dočekat će ih prijave zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

I to popriličnih količina: onaj iz Duge Rese uspio je doseći 1,42, a drugi, iz Žakanja, čak 1,95 promila alkohola u krvi!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Policijski službenici utvrdili su jučer u Duga Resi da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,42 g/kg upravlja 40-godišnjak. Također, policijski službenici danas u ranim jutarnjim satima su u Žakanju utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,95 g/kg upravlja 33-godišnjak. Oba vozača isključena su iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije te će protiv njih biti podneseni optužni prijedlozi, izvijestila je jutros PU karlovačka.

Ova dvojica vozača, srećom, zaustavljena su prije no što su izazvali kakvu prometnu nesreću, a policija je jučer na cestama u Karlovačkoj županiji zabilježila dvije: jednu s lakše ozlijeđenom osobom, drugu, srećom, bez ozlijeđenih, s materijalnom štetom.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!