VIJESTI / CRNA KRONIKA

"IZGUBIO FILM"

Slunjska turneja pijanog 24-godišnjaka: U samo deset minuta izazvao kaos u dva kafića jer su ga odbili poslužiti - za kaznu više ne smije u te birtije

Slunjska turneja pijanog 24-godišnjaka: U samo deset minuta izazvao kaos u dva kafića jer su ga odbili poslužiti - za kaznu više ne smije u te birtije

Okrivljeni je priznao prvo nedjelo, a drugoga se nije mogao sjetiti jer je bio toliko pijan da je izgubio film

Nezaposleni 24-godišnjak iz Cetingrada napravio je pravi kaos u dva slunjska kafića 1. siječnja oko 18 sati, a na Prekršajnom sudu upravo su ga kaznili u dva odvojena predmeta.

Prvo je došao u "Buk" u 18 sati s koncentracijom alkohola u krvi od 2,51 promila te tamo zatražio pivo. Konobar ga je odbio poslužiti jer je teturao i bio je vidno alkoholiziran, a ovaj ga je stao vrijeđati: "J... vam mater svima, j... mater i tebi i gazdi, izađi van tući se, razbit ću ti auto", a onda je prevrnuo tri barske stolice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dobio je 20 dana zatvora, no kazna se neće primijeniti ukoliko ne ponovi kazneno djelo u narednih 12 mjeseci. Osim toga, dobio je zabranu posjećivanja tog ugostiteljskog objekta. 

Okrivljeni je priznao prvo nedjelo, a drugoga se nije mogao sjetiti jer je bio toliko pijan da je izgubio film. Konobar je kazao da je u Buk stigao iz kafića Tin, a od njega otišao je u kafić "Tijaru". Tamo se dogodio sličan scenarij.

Konobar ga je također odbio poslužiti, pa se na njega izvikao sličnim riječima: J... mater i tebi i gazdi, izađi van da ti j... mater". Dobio je identičnu kaznu kao i u prvom slučaju.

- Sud je uz uvjetnu osudu okr. izrekao zabranu posjećivanja određenog mjesta (kafića) sa svrhom odvraćanja okr. od počinjenja novog prekršaja s obzirom da je iz prekršajne evidencije vidljivo da je okr. do sada osuđivan za prometne prekršaje činjene pod utjecajem alkohola te će se istom obvezom prvenstveno prevenirati eventualno ponavljanje prekršaj iste vrste - obrazložio je sud u presudi.

Izdvojeno


Reci što misliš!