VIJESTI / CRNA KRONIKA

TRAGEDIJA U CETINGRADU

Ubojica od ranije poznat policiji: Suprugu je tukao i prijetio joj - nije mogao podnijeti što ga je napustila

Ubojica od ranije poznat policiji: Suprugu je tukao i prijetio joj - nije mogao podnijeti što ga je napustila


Zamjenik županijske državne odvjetnice u Karlovcu Dubravko Skolan potvrdio je danas novinarima na poprištu tragedije u Cetingradu da je do smrti dvoje supružnika Marine M.(36) i Dragana M.(37) došlo uslijed pucanja vatrenim oružjem.

Tužitelj Skolan također je otkrio mogući motiv ubojstva - Dragan je od ranije prijavljivan zbog obiteljskog nasilja i prijetnji svojoj supruzi. Navodno nije mogao podnijeti što ga je ona napustila i odvela djecu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Prema mojim saznanjima, suprug je prijavljivan zbog kaznenog djela prijetnje i nasilja u obitelji prema supruzi, a predmet se vodi kod Općinskog suda u Karlovcu. Događaj se zbio oko 7.40 - rekao je zamjenik županijske tužiteljice Dubravko Skolan.

Neslužbeno doznajemo da ga je ona napustila prije nekoliko mjeseci te je s troje djece došla živjeti kod svoje majke. On je došao na kućni prag, zamolio je za razgovor, te joj iz pištolja pucao u glavu, te onda počinio samoubojstvo. Dvoje djece i Marinina majka bili su na katu kuće, a jedno dijete je bilo u školi.

Svi detalji ove tragedije utvrdit će se policijskom istragom.

Izdvojeno


Reci što misliš!