VIJESTI / CRNA KRONIKA

U GLUHO DOBA NOĆI

Okršaj na Baniji: Dvojica maskiranih napadača u noći napali skupinu mladića i dvojicu ozlijedili - policija traži počinitelje

Okršaj na Baniji: Dvojica maskiranih napadača u noći napali skupinu mladića i dvojicu ozlijedili - policija traži počinitelje
foto ilustracija

om prilikom 23-godišnjak je teže, a 26-godišnjak lakše ozlijeđen. U cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja i pronalaska počinitelja, policija provodi kriminalističko istraživanje, kažu nam u policiji.

Policija istražuje koje su okolnosti napada koji se noćas dogodio u karlovačkoj gradskoj četvrti Banija, te pokušava doći do počinitelja.

Kako nam javljaju, noćas nešto prije jedan sat, skupini više mlađih osoba prišla su dvojica maskiranih muškaraca, počelo vikati, a onda su dvojicu mladića i fizički napali.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Tom prilikom 23-godišnjak je teže, a 26-godišnjak lakše ozlijeđen. U cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja i pronalaska počinitelja, policija provodi kriminalističko istraživanje, kažu nam u policiji. 

Dodaju da su u protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana još dva kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu.

Dogodile su se četiri prometne nesreće od kojih dvije s lako ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!