VIJESTI / CRNA KRONIKA

DOLIJALI PREVARANTI

Pravi policajci uhvatili lažne: Dvojica prevaranata Karlovčanki došli u stan "provjeriti" novčanice, ona ih prijavila pa su upali u zamku!

Pravi policajci uhvatili lažne: Dvojica prevaranata Karlovčanki došli u stan
foto ilustracija

Svoju su žrtvu lopovi nazvali telefonom te se predstavili kao policajci koji će doći kod nje provjeriti novčanice koje je podigla u banci, budući da sumnjaju da su krivotvorene.

Karlovačka policija uhvatila je prevarantski dvojac, 30-godišnjaka i 28-godišnjaka koji su pokušali prevariti 78-godišnju Karlovčanku no to im baš i nije uspjelo, pa su dolijali u policijskoj zamci u stanu vremešne građanke. 

A kako se ova akcija odvijala objavila je PU karlovačka. Naime, policijski službenici Policijske postaje Karlovac zaprimili su dojavu 78-godišnjakinje zbog moguće prijevare, koju su na njezinu štetu pokušali počiniti nepoznati počinitelji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na praznik, 5. kolovoza nju su telefonom nazvali nepoznati počinitelij koji su se predstavili kao policijski službenici te da će doći na njezinu adresu i provjeriti novčanice koje je podigla u banci, budući da sumnjaju da su krivotvorene.

- Nakon zaprimljene dojave, policijski službenici su u gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu, u stanu 78-godišnjakine zatekli 30-godišnjaka i 28-godišnjaka.
Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo prijevara u pokušaju, te su predani pritvorskom nadzorniku i  uz kaznenu prijavu dovedeni u Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Izdvojeno


Reci što misliš!