VIJESTI / CRNA KRONIKA

NOVA TRAGEDIJA

Prometna nesreća kod Ribnika: U sudaru kamiona i osobnog automobila poginula vozačica, promet se odvija zaobilazno

Prometna nesreća kod Ribnika: U sudaru kamiona i osobnog automobila poginula vozačica, promet se odvija zaobilazno

Promet Državnom cestom D-6 od Ribnika do Netretića je u prekidu, te se odvija zaobilazno, kažu nam u policiji koja će na mjestu događaja obaviti očevid nesreće.

Jutros oko 5.25 sati došlo je do nove tragedije na našim cestama. 

Policija nam javlja da se u mjestu Griče na Državnoj cesti D-6 kod Ribnika dogodio sudar između teretnog i osobnog automobila te da je vozačica osobnog automobila u nesreći smrtno stradala. U prometnoj nesreći sudjelovao je teretni automobil zagrebačkih registarskih oznaka i osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

-  Promet Državnom cestom D-6 od Ribnika do Netretića je u prekidu, te se odvija zaobilazno, kažu nam u policiji koja će na mjestu događaja obaviti očevid nesreće. 

Na mjestu događaja u tijeku je očevid koji provode policijski službenici u suradnji sa zamjenicom općinske državne odvjetnice, a okolnosti nastanka prometne nesreće utvrdit će se po dovršetku očevida.   

Kako saznajemo s mjesta nesreće, radi se o 38-godišnjoj vozačici koja je išla na posao iz pravca Ribnika prema Netretiću. Do sudara je došlo u zavoju, a policija utvrđuje okolnosti nove tragedije.

FOTOGALERIJA S MJESTA NESREĆE...

Izdvojeno


Reci što misliš!