VIJESTI / CRNA KRONIKA

REZULTATI OČEVIDA

Poznati su detalji tragedije u Ribniku - kobnu pogrešku učinila je 38-godišnja vozačica koja je poginula u prometnoj nesreći

Poznati su detalji tragedije u Ribniku - kobnu pogrešku učinila je 38-godišnja vozačica koja je poginula u prometnoj nesreći

Pri prelasku na suprotnu stranu, 38-godišnjakinja je prednjim dijelom osobnog vozila udarila u prednji dio teretnog vozila te je uslijed udarca osobno vozilo odbačeno na travnatu površinu.

Strašnu prometnu nesreću u Gričama na području Ribnika prouzročila je 38-godišnja vozačica osobnog automobila, koja je tom prilikom izgubila život, priopćili su to danas u popodnevnim satima iz Općinskog državnog odvjetništva u Karlovcu.

Navode da je "dežurna zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu je, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave karlovačke, 10. rujna 2020. provela očevid prometne nesreće koja se dogodila istog dana oko 5.30 sati u mjestu Ribnik, na državnoj cesti D6".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Prema dosad utvrđenom, prometna nesreća dogodila se na način da je 38-godišnja vozačica osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka, svojim vozilom iz, do sada neutvrđenog razloga prešla na suprotnu stranu kolnika, kojim se u tom trenutku kretalo teretno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka, a kojim je upravljao 44-godišnjak. Pri prelasku na suprotnu stranu, 38-godišnjakinja je prednjim dijelom osobnog vozila udarila u prednji dio teretnog vozila te je uslijed udarca osobno vozilo odbačeno na travnatu površinu. Na mjestu događaja smrtno je stradala 38-godišnja vozačica osobnog vozila - kažu u tužiteljstvu.

Dežurna zamjenica naložila je provođenje obdukcije mrtvog tijela vozačice osobnog vozila te izuzimanje uzoraka krvi i urina od vozača teretnog vozila za potrebe toksikološkog vještačenja.

Podsjetimo, nesretna žena, majka dvoje djece iz Žakanja, putovala je na posao u Bosiljevo.

Izdvojeno


Reci što misliš!