VIJESTI / CRNA KRONIKA

NEĆE VIŠE KRASTI?

Uhvaćen mladi lopovski trojac - provalili u trgovinu frizerskim priborom na Baniji, vlasnici napravili štetu od 60 tisuća kuna

Uhvaćen mladi lopovski trojac - provalili u trgovinu frizerskim priborom na Baniji, vlasnici napravili štetu od 60 tisuća kuna
Provala se dogodila na Baniji - foto ilustracija

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe, protiv osumnjičenih je Općinskom državnom odvjetništvu proslijeđeno posebno izvješće, kažu u policiji.

Karlovačka policija završila je kriminalističko istraživanje, pa dvojicu muškaraca i jednu ženu sumnjiči za provalu u trgovinu frizerskog pribora na Baniji.

Osumnjičeni su muškarci stari 34 i 19 godina, te žena u dobi od 23 godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem dvojicu muškaraca i ženu sumnjiči se da su u razdoblju od 24. do 25. lipnja provalili u trgovinu frizerskog pribora u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu i otuđili frizerski pribor, kažu u policiji. 

Dio otuđenih predmeta pronađen je i vraćen vlasnici. 

Materijalna šteta nije bila mala jer profesionalne frizerske škare i ostali pribor baš i nisu jeftini, tako da je šteta iznosila više od 60 tisuća kuna.

- Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe, protiv osumnjičenih je Općinskom državnom odvjetništvu proslijeđeno posebno izvješće, kažu u policiji. 

Policija je jutros izvijestila i o krađi dva bicikla u zgradi u Ozlju, ali i o ostalim događajima u proteklih 24 sata na području PU karlovačke.

- Evidentirano je jedno kazneno djelo ij edan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu. Dogodile su se tri prometne nesreće od kojih je jedna s lakše ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom. 

Izdvojeno


Reci što misliš!