VIJESTI / CRNA KRONIKA

dugoprstići

Lopovi vlasnicima ukrali novčanike u frizerskom salonu na Baniji i odmorištu Draganić, pa im "peglali" kartice

Lopovi vlasnicima ukrali novčanike u frizerskom salonu na Baniji i odmorištu Draganić, pa im
foto ilustracija Pixabay.com

Šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Policija je jutros izvijestila o dvije zabilježene krađe na području koje kontrolira. Jedna se dogodila u restoranu na odmorištu autoceste, a druga u karlovačkom frizerskom salonu.

- Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 44-godišnjeg, državljana Srbije da je 19. rujna nepoznati počinitelj iz restorana na odmorištu Draganić otuđio ruksak u kojem se nalazio novčanik s dokumentima, bankovnim karticama i novcem, a potom bankovnom karticom u više navrata podigao novac s bankomata. Ukupna materijalna šteta je više tisuća kuna, a policija provodi kriminalističko istraživanje - kažu u policiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 64-godišnjakinje da je 19. rujna nepoznati počinitelj iz frizerskog salona u Karlovcu, gradska četvrt Banija otuđio torbicu sa dokumentima, bankovnim karticama i novcem a potom u više navrata izvršio beskontaktno kartično plaćanje. Ukupna materijalna šteta je veća od tisuća kuna, a policija provodi kriminalističko istraživanje - navodi se u priopćenju.

Izdvojeno


Reci što misliš!