VIJESTI / CRNA KRONIKA

SMRT NA CESTI

Trenutak neopreznosti dovoljan za veliku žalost: Vozačica (47) u zavoju prešla na drugu stranu i usmrtila motociklista, imala 0,47 promila

Trenutak neopreznosti dovoljan za veliku žalost: Vozačica (47) u zavoju prešla na drugu stranu i usmrtila motociklista, imala 0,47 promila

Zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu 47-godišnjakinja će biti predana pritvorskom nadzorniku


Nova tragedija dogodila se jučer oko 15.14 sati na Državnoj cesti D-3 u Dugoj Resi, a na mjestu je život izgubio 59-godišnji motociklist.

Policijskim očevidom utvrđeno je da je nesreću skrivila 47-godišnja vozačica koja e kretala u smjeru Rijeke. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ona se, navodi policija, u nepreglednom zavoju na uzbrdici nije kretala sredinom obilježene prometne trake već je prešla u traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera.

- Tom prilikom je osobnim automobilom naletjela na motocikl karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 59-godišnjak, a koji je pritom smrtno stradao na mjestu događaja, kažu u policiji.

Vozačica je nakon nesreće alkotestirana te je kod nje utvrđena koncentracija od 0,47 promila alkohola u krvi. Očevidom je na mjestu događaja rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice. 

- Zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu 47-godišnjakinja će biti predana pritvorskom nadzorniku i uz kaznenu prijavu dovedena u Županijsko državno odvjetništvo, dodaju u policiji.

Fotografije s mjesta tragičnog događaja...

 

Izdvojeno


Reci što misliš!