VIJESTI / CRNA KRONIKA

GNUSAN ČIN

Muškarac s Plitvica spolno zlostavljao 13-godišnje dijete - pritvorili su ga da ne ometa istragu

Muškarac s Plitvica spolno zlostavljao 13-godišnje dijete - pritvorili su ga da ne ometa istragu
ilustracija / pixabay.com

Sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu prihvatio je prijedlog Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu i odredio 59-godišnjaku istražni zatvor

Muškarac s Plitvica u dobi od 59 godina uhićen je te je nakon ispitivanja pritvoren zbog spolnog zlostavljanja djeteta, izvijestili su iz Županijskog državnog odvjetništva.

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu je 4. listopada 2020., po primitku kaznene prijave, provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja uhićenog hrvatskog državljanina zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, naveli su u svojem priopćenju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 59-godišnjak počinio navedeno kazneno djelo na području općine Plitvička Jezera na štetu djeteta (2007.).

Sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu prihvatio je prijedlog Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu i odredio 59-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke, kaže se u njihovom priopćenju.

Izdvojeno


Reci što misliš!