VIJESTI / CRNA KRONIKA

Detalji pljačke

Muškarac koji je opljačkao benzinsku na Dubovcu maskirao se maskicom protiv koronavirusa - odredili su mu istražni zatvor da to opet ne ponovi

Muškarac koji je opljačkao benzinsku na Dubovcu maskirao se maskicom protiv koronavirusa - odredili su mu istražni zatvor da to opet ne ponovi
foto Google Maps

Djelatnice su mu u strahu za vlastitu sigurnost predale novčani iznos od 3.410,00 kuna

U Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu je jučer, po primitku kaznene prijave Policijske uprave karlovačke, ispitan uhićeni 40-godišnjak zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv imovine razbojništvom, odnosno pljačke benzinske postaje na Dubovcu uz pomoć spreja.

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 40-godišnjak 4. listopada 2020. oko 12.55 sati u Karlovcu ušao u prostorije benzinske postaje te, u nakani da dođe do novca, preko lica stavio zaštitnu masku za lice i čekao da se kupci udalje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osnovano se sumnja da je ušao u prostor za trgovce i uporabom tjelesne snage, spreja i verbalne prijetnje da će napasti djelatnice benzinske postaje, zatražio da mu predaju novac. Djelatnice su mu u strahu za vlastitu sigurnost predale novčani iznos od 3.410,00 kuna - kaže se u priopćenju tužiteljstva.

Sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu prihvatio je prijedlog Općinskog državnog odvjetništva u Karlovcu i 40-godišnjaku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Izdvojeno


Reci što misliš!