VIJESTI / CRNA KRONIKA

POLICIJSKI POSAO

Uhvaćen provalnik u kafić i sportski klub na Baniji, u Cetingradu dolijao promilaš - recidivist

Uhvaćen provalnik u kafić i sportski klub na Baniji, u Cetingradu dolijao promilaš - recidivist
foto ilustracija - Dusko Jaramaz/PIXSELL

Zbog sumnje u dvije provale optužni prijedlog dobio 24-godišnjak

Policija je provela kriminalističko istraživanje i zaključila da je 24-godišnjak osumnjičenik za provalu u kafić i prostor sportske udruge na Baniji, u noći s 5. na 6. listopada. 

- Sumnjiči se da je provalio u ugostiteljski objekt, a potom i u prostorije sportske udruge u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu kojom prilikom je otuđio manju količinu alkoholnih pića te razbio i oštetio inventar u tim prostorima, kažu nam u policiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ukupna materijalna šteta veća je od 13.000 kuna. Protiv 24-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljena kaznena prijava.

Jučer je u Cetingradu uhvaćen još jedan iz kategorije "nepopravljivih" vozača. Radi se, naime, o 36-godišnjaku koji je zaustavljen u automobilu njemačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola, s 2,08 promila. Vozio iako je već bio pod mjerom zabrane. 

- Danas je doveden na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog, te mu je izrečena kazna zatvora u trajanju od 30 dana, šest mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije te novčanu kaznu u iznosu od 10.500 kuna, kažu u policiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!