VIJESTI / CRNA KRONIKA

NAPAD U ZAGREBU

Pred zgradom Vlade na Markovom trgu upucan policajac! Policija pronašla osobu koja odgovara opisu, počinila je samoubojstvo?

Pred zgradom Vlade na Markovom trgu upucan policajac! Policija pronašla osobu koja odgovara opisu, počinila je samoubojstvo?
Igor Kralj/PIXSELL

Prema prvim utvrđenim informacijama jedan policijski službenik je ozlijeđen i njemu se pruža liječnička pomoć.

Netko je pucao na policajca ispred Vlade na Markovom trgu. Po ranjenog policajca došla je Hitna pomoć te ga odvezla. Svjedoci tvrde da su čuli pucnjavu oko 8 sati ujutro.

Ranjenog policajca oko 8.20 sati Hitna pomoć odvela je u bolnicu, a komunicirao je s liječnicima iz Hitne pomoći. Još nije poznato o kakvim se ozljedama radi. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policajci s pancirkama čuvaju zgradu Vlade.

Prema prvim utvrđenim informacijama jedan policijski službenik je ozlijeđen i njemu se pruža liječnička pomoć. Policijski službenici su na adresi Jabukovac pronašli osobu koja odgovara opisu počinitelja. Osoba je počinila samoubojstvo. Utvrđuju se sve okolnosti događaja, javlja policija.

Ministar Tomo Medved za N1 komentirao je da se čeka da policija odradi svoj dio posla i da policija uhiti počinitelja. "Možemo reći građanima da je Hrvatska sigurna zemlja, čim ćemo imati više detalja sve ćemo reći", poručio Medved. 

To je policajac koji je čuvao ulaz u samu Vladu te je bio na samom ulazu. 

Izdvojeno


Reci što misliš!