VIJESTI / CRNA KRONIKA

teški faf

Htio je dernek, a završio iza rešetaka - muškarac nezadovoljan glazbom u birtiji u Krnjaku napao konobaricu i zalio je pićem

Htio je dernek, a završio iza rešetaka - muškarac nezadovoljan glazbom u birtiji u Krnjaku napao konobaricu i zalio je pićem

Ono što je gosta "natjeralo" na ovakvu reakciju bio je - izbor glazbe koja se čula iz zvučnika

Zbog remećenja javnog reda i mira, prekršaja koji je Ogulinac s prebivalištem u Rijeci počinio u kafiću "Biljana" u Krnjaku, sud ga je proglasio krivim i kaznio ga novčanom kaznom u iznosu od 768 kuna.

Incident se zbio 15. kolovoza oko 22 sata. Ono što je gosta "natjeralo" na ovakvu reakciju bio je - izbor glazbe koja se čula iz zvučnika. U presudi se ne navodi što je to sviralo da ga je toliko uznemirilo, no iziritiralo ga je do te mjere da je pićem zalio šank kafića i šokiranu konobaricu, a onda se još i izvikao na jednog od gostiju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zato je pozvana policija, te je odvezen na triježnjenje do sutradan u 11 sati. Zbog toga mu je iznos kazne umanjen za 600 kuna te će morati platiti samo preostalu svotu - 168 kuna, te troškove u iznosu od 150 kuna.

- Pri izboru kazne uzete su u obzir sve okolnosti koje utječu na vrstu i mjeru kazne, a određena je u granicama koje su određene propisom za počinjeni prekršaj na temelju stupnja krivnje, opasnosti djela i svrhe kažnjavanja. Vrijeme za koje je okr. bio lišen slobode uračunato je u novčanu kaznu - zaključio je sud u Karlovcu.

Izdvojeno


Reci što misliš!