VIJESTI / CRNA KRONIKA

OPĆINSKI SUD

Iza rešetaka završio još jedan nepopravljivi vozač! Vozio pijan pa će o tome 20 dana razmišljati u zatvoru

Iza rešetaka završio još jedan nepopravljivi vozač! Vozio pijan pa će o tome 20 dana razmišljati u zatvoru
13.06.2018., Karlovac - Zgrada zatvora u Haulikovoj ulici. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 20 dana, izvijestili su jutros iz karlovačke policije.

- Jučer je na Općinski sud u Karlovcu uz optužni prijedlog doveden višestruki počinitelj prekršaja. Naime, radi se o 56-godišnjaku koji je 27. listopada zaustavljen u naselju Bosanci, a za kojeg je utvrđeno da je upravljao osobnim automobilom riječkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,73 promila. Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 20 dana, izvijestili su jutros iz karlovačke policije.

Dolijao je još jedan pijani vozač i to u Gornjem Pokupju. Policija navodi da je 57-godišnjak zatečen kako vozi s čak 2,22 promila alkohola u krvi. Isljučen je iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije. Protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 51-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u poslijepodnevnim satima ispred trgovine na području Karlovca otuđio mobitel u vrijednosti većoj od tisuću kuna, kažu još u policiji kao i da su se u protekla 24 sata dogodile dvije prometne nesreće.

Izdvojeno


Reci što misliš!