VIJESTI / CRNA KRONIKA

OKONČANA POTRAGA

Pronađeno tijelo i drugog nestalog Karlovčanina - pronašli ga HGSS-ovci kilometar nizvodno od Vukelićevog mosta

Pronađeno tijelo i drugog nestalog Karlovčanina - pronašli ga HGSS-ovci kilometar nizvodno od Vukelićevog mosta
foto HGSS Stanica Karlovac

Tako je okončana agonija i druge karlovačke obitelji koja je s boli dočekala vijest o stradavanju, a onda i gotovo dva tjedna bila u neizvjesnosti.

Trinaest dana od tragične nesreće na slapu na Turnju i isto toliko dana požrtvovne potrage svih službi - HGSS-a, vatrogasaca i policije, pronađeno je i tijelo drugog nestalog Karlovčanina nastradalog u subotu 17. listopada.

Pripadnici karlovačke Stanice Hrvatske gorske službe spašavanja nam tijelo su našli oko kilometar nizvodno od tzv. Vukelićevog mosta na Turnju. Kod mosta je, podsjetimo, prije nekoliko dana pronađeno tijelo 50-godišnjaka, stradalog u istoj nesreći. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako je okončana agonija i druge karlovačke obitelji koja je s boli dočekala vijest o stradavanju, a onda i gotovo dva tjedna bila u neizvjesnosti hoće li moći pokopati svog najmilijeg. 

U popodnevnim satima stigla je i potvrda policije.

Danas u 13.25 sati pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja – Stanice Karlovac u rijeci Korani u blizini mosta u izgradnji u naselju Mostanje pronašli su tijelo 63-godišnjaka za kojim se je tragalo od 17. listopada. Na mjestu događaja slijedi očevid.
 
Podsjećamo, 17. listopada na ušću rijeke Korane i Mrežnice u Karlovcu prevrnuo se čamac u kojem su se nalazila tri muškarca od kojih je jedan isplivao dok se za dvojicom nastavila potraga. Tijelo jednog od nestalih muškaraca pronađeno je 23. listopada nakon čega se dalje nastavilo s potragom za drugim nestalim muškarcem čije je tijelo danas pronađeno.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!