VIJESTI / CRNA KRONIKA

umalo tragedija

Detalji prometne nesreće u Brezovoj Glavi - umirovljenik pretjecao kamion s prikolicom, pa izazvao frontalni sudar

Detalji prometne nesreće u Brezovoj Glavi - umirovljenik pretjecao kamion s prikolicom, pa izazvao frontalni sudar
snimila čitateljica

U vremenu od 17.13 do 19.35 sati promet na državnoj cesti D-6 bio je u prekidu

Muškarac iz Pule u dobi od 68 godina prouzročio je prometnu nesreću jučer u Brezovoj Glavi u kojoj je i sam teško ozlijeđen. Policija je jutros potvrdila da se nesreća dogodila oko 17.13 sati na D-6, te priopćila detalje.

- Osobnim automobilom pulskih registarskih oznaka upravljao je 68-godišnjak i kretao se u smjeru Tušilovića. U nepreglednom zavoju navedeni vozač započeo je pretjecanje teretnog automobila s priključnim vozilom (skup vozila) sisačkih registarskih oznaka, s kojim je u istom smjeru upravljao 45-godišnjak te je prednjim dijelom osobnog automobila udario u prednji lijevi dio osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 38- godišnjak - kažu u policiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prometnoj nesreći teže je ozlijeđen 68-godišnji vozač osobnog automobila pulskih registarskih oznaka dok su 38-godišnji vozač i 39- godišnji putnik u osobnom automobilu karlovačkih registarskih oznaka lakše ozlijeđeni.

U vremenu od 17.13 do 19.35 sati promet na državnoj cesti D-6 bio je u prekidu. Slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Izdvojeno


Reci što misliš!