VIJESTI / CRNA KRONIKA

PU KARLOVAČKA

Provaljeno u skladište na Baniji, 41-godišnjak u Novigradu uhvaćen da vozi "pod zabranom", pa će u zatvor

Provaljeno u skladište na Baniji, 41-godišnjak u Novigradu uhvaćen da vozi
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od 17 dana i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od osam mjeseci


Iako je već imao zabranu upravljanja motornim vozilom, to 41-godišnjaka nije spriječavalo da i dalje sjeda za volan, sve do jučer kad ga je u Novigradu na Dobri zaustavila prometna policija.

Kako nam javlja PU karlovačka, utvrđeno je da je vozi u vrijeme izrečene mjere pa je ekspresno doveden na Općinski sud u Karlovcu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od 17 dana i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od osam mjeseci, kažu u policiji.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela jedno od njih je provala u skladište tvrtke u karlovačkoj gradskoj četvrti Banija. 

- Nepoznati počinitelj je ukrao razni alat, strojeve za rezanje i bakrene žice. Materijalna šteta veća je od 19 tisuća kuna, dodaju u policiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!