VIJESTI / CRNA KRONIKA

POLICIJSKI POSAO

U pritvoru 56-godišnjak koji je prijetio ubojstvom, bračnom paru propalo dizanje kredita preko interneta - netko ih prevario!

U pritvoru 56-godišnjak koji je prijetio ubojstvom, bračnom paru propalo dizanje kredita preko interneta - netko ih prevario!

Nakon uplate, drugi dan zatražili su je uplatu dodatnog novčanog iznosa, koji iznos je ista uplatila, te je tada oštećena shvatila da je prevarena, kažu nam u policiji.

U pritvoru je završio 56-godišnjak iz Gospića koji je u nedjelju 9. studenog prijetio 49-godišnjem sugrađaninu i to - ubojstvom.

Policija nam javlja da je završeno kriminalističko istraživanje, te da je utvrđeno ovo kazneno djelo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Osumnjičeni 56-godišnjak je uhićen, predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta je nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je PU ličko - senjska. 

Njezini službenici tragaju i za nepoznatim prevarantom koji je putem interneta oštetio 63-godišnjakinju i njezinog supruga iz Perušuća za više stotina kuna.

- Jučer je u Policijskoj postaji Gospić prijavljeno kazneno djelo računalne prijevare na štetu 63-godišnjakinje s područja Općine Perušić. Ona je prijavila da je njen suprug putem društvene mreže pronašao web stranicu na kojoj nude kredit te je s istima stupio u kontakt, nakon čega je ona zbog realizacije kredita 5. studenog uplatila novčani iznos od više stotina kuna. Nakon uplate, drugi dan zatražili su je uplatu dodatnog novčanog iznosa, koji iznos je ista uplatila, te je tada oštećena shvatila da je prevarena, kažu nam u policiji. 

Izdvojeno


Reci što misliš!