VIJESTI / CRNA KRONIKA

SELO NA DOBRI

Svađa "vikendaša" i "domaćina" završila na sudu, a mogla je i u bolnici - u obračunu su koristili palicu i vile, a bilo je i alkohola

Svađa
Gradišće na Dobri - foto Google Maps

Ovaj je uzeo dasku na koju je Zagrepčanin prvotno sjeo i bacio je u svoje dvorište, a potom mu rekao: "Marš odavde!"

Svakome po 100 eura kazne odredio je Prekršajni sud na kojemu su završili 55-godišnji Zagrepčanin i 67-godišnjak s područja Generalskog Stola, koji su se posvađali, a potom i potukli. Dogodilo se to 19. travnja 2020. godine oko 17 sati u naselju Gradišće na Dobri na području općine Generalski Stol.

Prema presudi, oni su proglašeni krivima zbog remećenja javnog reda i mira nakon što je Zagrepčanin, koji očito ima vikendicu pored svojeg gradišćanskog susjeda, došao do njega s 1,40 promila alkohola u krvi pa ga napao riječima: "Što ti lažeš o meni po selu?"

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovaj je uzeo dasku na koju je Zagrepčanin prvotno sjeo i bacio je u svoje dvorište, a potom mu rekao: "Marš odavde!" Ovaj ga je poslušao i otišao do obližnje livade, no do njega je došao domaćin s drvenom palicom, koju mu je ovaj uzeo iz ruke.

No, domaćin nije odustajao, pa je otišao po vile i pokušao njime oplesti po Zagrepčaninu, ali se ovaj obranio palicom. Nakon toga je svatko otišao svojoj kući, pa se može reći da je sukob završio "neriješeno".

Morat će platiti po 150 kuna sudskih troškova, a sud je naložio da im policija vrati "oružje" korišteno tijekom obračuna, palicu i vile.

Izdvojeno


Reci što misliš!