VIJESTI / CRNA KRONIKA

seoski napasnik

Gost kafića u Bariloviću uhvatio konobaricu za vrat i tražio je seks, no dobio je šakom u nos od mladića koji je uletio u birtiju

Gost kafića u Bariloviću uhvatio konobaricu za vrat i tražio je seks, no dobio je šakom u nos od mladića koji je uletio u birtiju
foto ilustracija - Barilović

Gost je u jednom trunutku uhvatio konobaricu za vrat i uputio joj vulgarne riječi: "Hoćeš ići sa mnom van, ja bih te j..."

Dvojica muškaraca kažnjena su s po 150 DEM-a, odnosno protuvrijednosti u kunama, s obzirom da su novčane kazne kod nas još uvijek izražene u nepostojećoj valuti, zbog izgreda - remećenja javnog reda i mira, koji se dogodio u Bariloviću. No, nije bilo bezazleno.

Dogodilo se to 3. ožujka oko 21.30 sati u kafiću u Bariloviću. Stariji od njih, 36-godišnjak pod utjecajem alkohola od čak 2,03 promila okomio se na konobaricu koju je vrijeđao, te je u jednom trunutku uhvatio za vrat i uputio joj vulgarne riječi: "Hoćeš ići sa mnom van, ja bih te j..."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U daljnjem napadu muškarca su spriječili ostali gosti kafića, te se situacija naizgled smirila. No, pola sata kasnije priča je dobila svoj nastavak. U kafić je ušao 23-godišnjak, izvukao napadača na konobaricu van kafića te ga tamo intervenirao. Nije poznato u kakvom je odnosu s njom, je li joj možda dečko ili rođak.

No, tada je intervenirala i policija, kako sukob ne bi eskalirao. Završila su obojica na sudu koji im je ovih dana presudio. Svaki od njih morat će platiti po 150 kuna sudskih troškova.

Izdvojeno


Reci što misliš!