VIJESTI / CRNA KRONIKA

Život je izgubilo četvero ljudi

Detalji stravične nesreće kod Karlovca: Vozač zaspao za volanom?

Detalji stravične nesreće kod Karlovca: Vozač zaspao za volanom?
Marin Tironi/PIXSELL

Iz Hrvatskog autokluba su priopćili da je zbog nesreće za sav promet zatvorena autocesta A1 između čvorova Donja Zdenčina i Jastrebarsko u smjeru Dubrovnika

Jutros je oko 7,20 sati došlo do stravične prometne nesreće na autocesti A1 iza odmorišta Desinec u smjeru Karlovca u kojoj je život izgubilo četvero ljudi.

Zaspao za volanom?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako je ranije dojavljeno u nesreći su sudjelovali teretno vozilo, točnije, kamion i kombi vozilo, a vozila su prilikom sudara sletjela u jarak nekoliko metara od kolnika.

U nesreći su život izgubile dvije muške i dvije ženske osobe, a njih petero je ozlijeđeno te je prevezeno u Zagrebački KBC, u KB "Sveti Duh" te u KBC Sestre Milosrdnice. 

Kako neslužbeno doznajemo, vatrogasci sumnjaju da je vozač šlepera zaspao za volanom te je naletio na vozilo koje je bilo u zaustavnoj traci.

Iz Hrvatskog autokluba su priopćili da je zbog nesreće za sav promet zatvorena autocesta A1 između čvorova Donja Zdenčina i Jastrebarsko u smjeru Dubrovnika. Promet je preusmjeren i vodi se obilaznim pravcima.

Iz HAK-a mole vozače za dodatan oprez jer se stvorila kilometarska kolona vozila na izlazu naplatne postaje Donja Zdenčina.

Više informacija bit će dostupno nakon policijskog očevida. 

Izdvojeno


Reci što misliš!