VIJESTI / CRNA KRONIKA

užas iza odmorišta Desinec

Četvero poginulih, a pet ozlijeđenih u prometnoj nesreći na A1, vatrogasac: 'Imali smo problema s vađenjem osoba'

'Tri osobe u kombiju bile su prikliještene, gdje je trebalo rezati kombi, a jedna osoba je bila pod šleperom', kazao je vatrogasac iz JVP-a Karlovac

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu ujutro na autocesti A1 Zagreb-Karlovac, četiri osobe su smrtno stradale, a pet ih je ozlijeđeno, potvrdila je Hini zagrebačka policija.

Nesreća u kojoj su sudjelovali teretno vozilo i kombi, dogodila na 19. kilometru A1 iza odmorišta Desinec.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz Policijske uprave zagrebačke rekli su Hini da je ozlijeđenima liječnička pomoć pružena u zagrebačkim bolnicama, no još se ne zna težina ozljeda.

Detaljnije informacije znat će se nakon što bude dovršen višesatni očevid. 

Mediji neslužbeno navode da je kombi u kojem je bilo devet osoba, stao u zaustavnom traku A1. Nekoliko ljudi izašlo je iz kombija, a nedugo potom na kombi je naletio kamion. Zbog siline udarca oba vozila odletjela su u jarak.

"Imali smo problema s vađenjem osoba zato što su tri osobe u kombiju bile prikliještene, gdje je trebalo rezati kombi, a jedna osoba je bila pod šleperom, tako da nju nismo mogli izvući isti čas dok nije došla dizalica s kranom", rekao je vatrogasac Dinko Omrčen iz JVP-a Karlovac.

Iz Hrvatskog autokluba (HAK) u 15 sati su izvijestili da je dionica A1 između čvorova Donja Zdenčina i Jastrebarsko u smjeru Karlovca, nakon završetka očevida prometne nesreće, otvorena za sve skupine vozila.

Izdvojeno


Reci što misliš!