VIJESTI / CRNA KRONIKA

NA BANKOMAT BEZ KARTICE

Detalji provale u bankomat na Luščiću - lopov provalio u trgovinu Gavranović pa se onda iznutra okomio na bankomat FOTO, VIDEO

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.


Na meti nepoznatog lopova danas se u ranim jutarnjim satima našao bankomat u karlovačkoj gradskoj četvrti Luščić.

Policija nam javlja da je nepoznati počinitelj provalio u bankomat na za sada neutvrđen način. Kako je došlo do provale u bankomat i koliko je tu novca mogle biti ukradeno utvrdit će se policijskim očevidom koji slijedi, kao i daljnje kriminalističko istraživanje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na mjestu događaja doznajemo da se radi o bankomatu PBZ-a kod trgovine Gavranović. Lopov je provalio u trgovinu pa se okomio na bankomat i zaštićeni dio uređaja koji se nalazi u trgovini. 

Pritom je doslovno razvalio automatska vrata na ulazu. Ekipa za očevid karlovačke krim policije je na mjestu događaja, ograđena je cijela trgovina koja naravno ne radi. Ostaje pitanje kako je lopov došao do zaštićenog sefa sa stražnje strane bankomata u kojem se nalazi novac. Spominje se i manja eksplozija, no susjedi nisu ništa čuli. Više detalja o ovoj provali imat ćemo nakon što policija objavi rezultate očevida. 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom. 

- U razdoblju od 10. rujna do 23. studenog nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću 79-godišnjaka na području Netretića i otuđio kosilicu, alat i drugo u vrijednosti većoj od tri tisuće kuna, kažu još u policiji.

Pogledajte FOTO GALERIJU...

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!