VIJESTI / CRNA KRONIKA

UHVAĆEN U CEROVCU V.

Dolijao još jedan "nepopravljivi" vozač! 34-godišnjak koji vozi bez vozačke na 45 dana pospremljen u zatvor

Dolijao još jedan
Zatvor u Karlovcu - foto Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, u Karlovcu, Dugoj Resi i Ogulinu

Iza rešetaka, u miru karlovačkog zatvora, ekspresno je jučer završio 34-godišnjak, kojeg je policija uhvatila da vozi automobil iako nikad nije položio vozački ispit ili mu on nije važeći. 

Radi se, naime, o još jednom recidivistu - višestrukom počinitelju prekršaja u prometu za kakve policija i sudstvo više nemaju previše "razumijevanja".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Jučer 12. siječnja na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog doveden je višestruki počinitelj prekršaja tzv. "recidivist". Naime, radi se o 34-godišnjaku koji je 12. siječnja zaustavljen u Cerovcu Vukmanićkom, Grad Karlovac, a utvrđeno je da je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje, navodi PU karlovačka. 

Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 45 dana i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom "B" kategorije u trajanju od šest mjeseci.

- U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, u Karlovcu, Dugoj Resi i Ogulinu, dodaju još u policiji, a zanimljivo, dan je prošao bez prometnih nesreća. 

Izdvojeno


Reci što misliš!