VIJESTI / CRNA KRONIKA

NA PUTU ZA GLINU

Glavni karlovački vatrogasac Goran Franković imao prometnu u Topuskom: "Nisam ga mogao izbjeći, skoro me prevrnuo" FOTO, VIDEO

Glavni karlovački vatrogasac Goran Franković imao prometnu u Topuskom:

Zapovjednik Franković nam je otkrio da je od potresa na glinskom području ovo već treće vozilo karlovačkih vatrogasaca koje je izbačeno iz stroja

Goran Franković, glavni zapovjednik Vatrogasne zajednice Karlovačke županije sudionik je prometne nesreća koja se danas oko 10.30 sati dogodila na području općine Topusko. Nije ju skrivio i nije ju mogao izbjeći.

On se u službenom vozilu marke Mitsubishi vozio prema Glini, gdje rukovodi vatrogasnim snagama koje rade na saniranju šteta od potresa, kada mu je sa sporedne ceste izletio osobni automobil sisačkih oznaka, oduzeo mu prednost te udario u desnu stranu vatrogasnog vozila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Udarac je bio dosta snažan, te je Franković sletio s ceste desno niz dvometarski obrov. Nijedan od vozača nije se žalio na ozljede.

- Jednostavno ga nisam uspio izbjeći, udar je bio dosta snažan, bio sam blizu prevrtanja - kazao nam je Franković na mjestu događaja.

Zapovjednik Franković nam je otkrio da je od potresa na glinskom području ovo već treće vozilo karlovačkih vatrogasaca koje je izbačeno iz stroja. Profesionalni vatrogasci i DVD-ovci iz cijele Karlovačke županije svakodnevno su u akcijama na širem glinskom području.

Izdvojeno


Reci što misliš!