VIJESTI / CRNA KRONIKA

PRIVEDEN

Mladić osumnjičen za dilanje marihuane u Karlovcu i napad na službenu osobu - s dvije kaznene prijave ide na ODO

Mladić osumnjičen za dilanje marihuane u Karlovcu i napad na službenu osobu - s dvije kaznene prijave ide na ODO
PU karlovačka

23-godišnjaka se sumnjiči da je na području Karlovca tijekom prosinca 2020. godine te siječnja i veljače 2021. godine u više navrata neovlašteno prodavao suhu biljnu tvar nalik na drogu Cannabis Marihuanu i tekućinu nalik na Cannabis ulje

Mladić, 23-godišnjak, osumnjičen je za prodaju droge i napad na službenu osobu, zbog čega je u pritvoru i bit će, s kaznenim prijavama, doveden na ODO u Karlovcu.

PU karlovačke je izvijestila da su policijski službenici proveli kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene kriminaliteta droga.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Naime, 23-godišnjaka se sumnjiči da je na području Karlovca tijekom prosinca 2020. godine te siječnja i veljače 2021. godine u više navrata neovlašteno prodavao suhu biljnu tvar nalik na drogu Cannabis Marihuanu i tekućinu nalik na Cannabis ulje, priopćila je PU karlovačka.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga Županijskog suda u Karlovcu, policijski službenici izvršili su pretragu doma i drugih prostorija te vozila kojima se koristi osumnjičeni.

- Kojom prilikom je pronađeno i oduzeto 48,7 grama suhe biljne tvari nalik na drogu Cannabis Marihuanu, medicinske šprice s ukupno 7,5 ml smeđe guste tekućine nalik na ulje Cannabisa namijenjeno daljnjoj prodaji krajnjim konzumentima na ilegalnom narko tržištu, pribor za konzumaciju droge, digitalna vaga i novac. Nadalje, prilikom postupanja policijskih službenika prema osumnjičenom u Karlovcu, on je uporabom sile pružao otpor službenoj osobi u obavljanju službene radnje, izvijestila je PU karlovačka.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama te Napad na službenu osobu 23-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku te će uz kaznenu prijavu biti doveden u Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Izdvojeno


Reci što misliš!