VIJESTI / CRNA KRONIKA

BILA JE ZLOSTAVLJANA

Susjedi o kobnom danu: 'Majka je tražila da ih vozimo na Hitnu i vikala da ne zovemo policiju jer će završiti u zatvoru'

Susjedi o kobnom danu: 'Majka je tražila da ih vozimo na Hitnu i vikala da ne zovemo policiju jer će završiti u zatvoru'
Luka Stanzl/PIXSELL

Dan prije nego što je djevojčica završila u bolnici, majka ju je dovela u Centar i tražila pomoć jer nije znala što činiti

Baka djevojčice, majka njenog biološkog oca, tri je puta pala u nesvijest. Susjedi su je vozili na Hitnu i sada sama živi u kući, otkrili su za 24 sata susjedi i rodbina obitelji u kojoj je malena Nikoll sustavno zlostavljana.

"Otac nije kriv, znao je ponekad popiti, ali nikada nije nasrtao na djecu. Majka, premda ja to ne mogu nazvati majkom je ta koja je mlatila djecu. Ona bi po meni trebala dobiti 40 godina, šta 15, to nije ništa. Ne znam da li će se moći vrati među nas", izjavila je jedna od susjeda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

O kobnom danu su sa suzama u očima ispričali:

"Majka se pojavila s djetetom u naručuju. Tražila je da ih voze na Hitnu, ali da nitko ne zove policiju. Vikala je da ne zovemo policiju, jer će otići u zatvor."

Jedan od susjeda je rekao da su malenu viđali.

"Bila je vesela, mala plavuša, svi smo je voljeli. Kada je došla bila je uredne kose, čiste odjeće, ali smo kasnije primijetili da je malo zapuštena, vidjeli smo i modrice, ali njena majka je uvijek govorila kako se ozlijedila u igri s drugom djecom."

Večernji list doznaje da je dan prije nego što je djevojčica završila u bolnici s teškim ozljedama, majka dovela dijete u Centar i tražila pomoć jer nije znala što činiti. S obzirom na to, utvrđeno je da je za curicu bilo povoljnije ostati u udomiteljskoj obitelji, gdje se dobro adaptirala i razvijala te je razvila snažnu emocionalnu povezanost s udomiteljima.

Izdvojeno


Reci što misliš!