VIJESTI / CRNA KRONIKA

POLICIJSKI POSAO

Nepoznati lopov provalio u trgovački centar na Baniji ali nije ništa ukrao, u Karlovcu uhvaćen vozač s 3,33 promila

Nepoznati lopov provalio u trgovački centar na Baniji ali nije ništa ukrao, u Karlovcu uhvaćen vozač s 3,33 promila
PIXSELL

54-godišnjak je u automobilu zagrebačkih registracijskih oznaka zaustavljen prilikom redovnog nadzora u prometu, a imao je 3,33 promila alkohola u krvi.

Policija istražuje tko je provalio u trgovački centar u karlovačkoj gradskoj četvrti Banija. Provala se, navodi PU karlovačka u današnjem priopćenju, dogodila u razdoblju od 6. do 9. travnja ali zanimljivo, iz trgovačkog centra nije ništa otuđeno.

Do provale došlo i do kuće u Plaškom iz koje je ukraden razni građevinski materijal. Počinitelj je također nepoznat, a materijalna šteta je veća od deset tisuća kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policija je jučer na cesti u Karlovcu uhvatila jako pijanog vozača. 54-godišnjak je u automobilu zagrebačkih registracijskih oznaka zaustavljen prilikom redovnog nadzora u prometu, a imao je 3,33 promila alkohola u krvi. 

- Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažu nam u policiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!