VIJESTI / CRNA KRONIKA

DNO DNA

Nova žrtva prevarantica 87-godišnjakinja iz Novog centra - predstavile se kao medicinske djelatnice s "uređajem" za pregled, ostalo je poznato

Nova žrtva prevarantica 87-godišnjakinja iz Novog centra - predstavile se kao medicinske djelatnice s
foto ilustracija Pixabay/Pixsell

Nesretna starica je naknadno, kad su prevarantice otišle, utvrdila da joj je u stanu ukraden nakit, te sumnja baš na "medicinski duo".

Nastavlja se sezona pelješenja starih i nemoćnih a karta na koju beskrupulozni prevaranti igraju je i doslovno odvratna.

Novi slučaj dogodio se jučer prijepodne u karlovačkoj gradskoj četvrti Novi centar, pa je policija nakon prijave i opisala događaj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

-  Jučer u prijepodnevnim satima je do stana 87-godišnjakinje u gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu došla mlađa nepoznata ženska osoba koja je nosila medicinsku uniformu i predstavila se kao medicinska djelatnica te ju je žena pustila u stan, kažu u policiji.

Ubrzo je ta osoba u stan pustila drugu nepoznatu žensku osobu kako bi zajedno, navodno s nekim "uređajem" na 87-godišnjakinji izvršile pregled.

Nesretna starica je naknadno, kad su prevarantice otišle, utvrdila da joj je u stanu ukraden nakit, te sumnja baš na "medicinski duo".

Policija provodi kriminalističko istraživanje.

- U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, a dogodile su se i tri prometne nesreće, dodaju u policiji. O onoj s teškim ozljedama koja se dogodila na autocesti kod Karlovca više pročitajte ovdje.

Izdvojeno


Reci što misliš!