VIJESTI / CRNA KRONIKA

RECIDIVISTI

Oduzete vozačke dozvole dvojicu ponavljača prometnih prekršaja nisu spriječile da voze, i to pijani - možda "upale" poveće novčane kazne

Oduzete vozačke dozvole dvojicu ponavljača prometnih prekršaja nisu spriječile da voze, i to pijani - možda
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Jedan od višestrukih ponavljača prometnih prekršaja ne smije za volan 3, a drugi 15 mjeseci

Oduzete vozačke dozvole, odnosno, zabrana upravljanja motornim vozilima, dvojicu višestrukih ponavljača prometnih prekršaja nisu spriječile da sjednu za volan, svaki u svom autu, i to nakon što su popili, jedan malo manje, drugi malo više. Možda ih dobivene kazne nauče da propisi postoje da bi se poštivali, ne kršili.

- Jučer su na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog dovedena dvojica višestrukih počinitelja prekršaja, tzv. „recidivisti“, koji su u petak 18. lipnja kontrolirani u prometu na području Policijske uprave karlovačke. Policijski službenici su u naselju Brihovo, Općina Žakanje, utvrdili da u vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja i pod utjecajem alkohola od 0,92 promila osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravlja 33-godišnjak. Nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu od 12.200 kuna i 3 mjeseca zabrane upravljanja motornim vozilom, izvijestila je PU karlovačka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugi ponavljač prometnih prekršaja zaustavljen je u Ozlju.

- Također su i u Gradu Ozlju utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka u vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja i pod utjecajem alkohola od 1,15 g/kg upravlja 22-godišnjak. Nadležni sud mu je izrekao novčanu kaznu od 17.200 kuna i 15 mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom, navela je policija.

Izdvojeno


Reci što misliš!