VIJESTI / CRNA KRONIKA

POLICIJSKI POSAO

U Jaškovu zaustavljen pijani vozač s 2,2 promila, Ogulinac otplaćuje rate za kupnju koju nije ugovorio?!

U Jaškovu zaustavljen pijani vozač s 2,2 promila, Ogulinac otplaćuje rate za kupnju koju nije ugovorio?!

Jučer je 43-godišnjak policiji prijavio da mu je nepoznati počinitelj na neutvrđeni način, u njegovo ime ugovorio kupnju na rate te dao njegov broj tekućeg računa.

Jučer je uhvaćen još jedan promilaš i to u Jaškovu kod Ozlja. Policija nam javlja da je 53-godišnjak automobil karlovačkih registracijskih oznaka vozio pod utjecajem alkohola od 2,23 promila alkohola u krvi, no nije dalje stigao od policijske patrole.

- Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog, kažu nam u policiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policija istražuje slučaj računalne prijevare. Jučer je, naime, u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 43-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj na neutvrđeni način, u njegovo ime ugovorio kupnju na rate te dao njegov broj tekućeg računa. 

- S ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja i pronalaska počinitelja policija provodi kriminalističko istraživanje, navodi se još u policijskom priopćenju.

U protekla 24 sata evidentirano je još četiri kaznena djela, a dogodile su se i tri prometne nesreće. Dvije su s materijalnom štetom, a jedna s ozlijeđenom osobom, srećom ozljede su lakše.

Izdvojeno


Reci što misliš!