VIJESTI / CRNA KRONIKA

POLICIJSKI POSAO

Mladi lopovi (19 i 23 godine) brzo završili karijeru! Pali na krađi oplatnih ploča, Ogulinac vozio pijan pa spavao u postaji

Mladi lopovi (19 i 23 godine) brzo završili karijeru! Pali na krađi oplatnih ploča, Ogulinac vozio pijan pa spavao u postaji
foto ilustracija - List Međimurje

Protiv osumnjičenih osoba je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno posebno izvješće.

Dvojici lopova nije se isplatila akcija krađe oplatnih ploča postavljenih uz lokalnu cestu na Brdu Utinjskom. Ploče su služile kao zaštita od urušavanja tla prilikom radova na cesti, no zapela su za oko dvojici mladića od 23 i 19 godina.

- Policijski službenici Policijske postaje Vojnić zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe proveli su kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da su dvojica mladića u dobi od 23 i 19 godina  u razdoblju od 20. do 25. kolovoza u mjestu Brdo Utinjsko, općina Vojnić, otuđili oplatne ploče koje su uz lokalnu cestu bile postavljene kao zaštita od urušavanja tla prilikom radova iskopa, izvijestili su iz policije. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodaju da je ovim kaznenim djelom obrtu koje je vlasnik oplatnih ploča, pričinjena materijalna šteta veća od devet tisuća kuna. Protiv osumnjičenih osoba je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno posebno izvješće.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirane su dvije prometne nesreće no nije bilo ozlijeđenih osoba nego je nastala samo materijalna šteta. 

Da do nesreća ne dođe policija djeluje preventivno redovnim kontrolama prometa. U jednoj takvoj jučer je dolijao pijani 58-godišnjak koji je vozio automobil unatoč tome što je pio alkohol i to ne šačicu, dvije nego puno više od toga.

- Policijski službenici su jučer 23. rujna u Ogulinu utvrdili da 58-godišnjak upravlja osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,57 g/kg. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog, kažu nam u policiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!