VIJESTI / CRNA KRONIKA

MONSTRUOZAN ZLOČIN U ZAGREBU

Majka ubijene djece radila u Dubrovniku: U teškom psihičkom stanju dovezli je u dubrovačku bolnicu

Majka ubijene djece radila u Dubrovniku: U teškom psihičkom stanju dovezli je u dubrovačku bolnicu
Grgo Jelavic/PIXSELL

Nakon stabiliziranja stanja lijekovima ženi je ponuđena hospitalizacija, no odlučila je otići u Neum otkuda je navodno rodom

U stanu u zagrebačkom naselju Mlinovi policija je sinoć pronašla tijela troje djece i njihovog oca Heralda Kopitza koji si je pokušao oduzeti život. Policija sumnja da ih je on ubio.

U trenutku ulaska policijskih službenika bio je narušenog zdravstvenog stanja zbog čega je prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje je zadržan na liječenju. Kako RTL doznaje, stanje mu je sada stabilno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže Dubrovački dnevnik, njegova bivša žena i majka djece koju je ubio, radi u jednom dubrovačkom hotelu. Djeca su kod oca bila vikendom. 

Kako javlja Jutarnji list, ona je ujutro oko 9 sati kolima hitne pomoći dovezena u Opću bolnicu Dubrovnik, bila je u teškom psihičkom stanju te joj je pružena pomoć.

Nakon stabiliziranja stanja lijekovima ženi je ponuđena hospitalizacija, no odlučila je otići u Neum otkuda je navodno rodom i gdje je ovih dana boravila.

Liječnici su kazali kako njezino stanje nije bilo takvo da bi zahtijevalo prisilnu hospitalizaciju.

Izdvojeno


Reci što misliš!