VIJESTI / CRNA KRONIKA

POLICIJA O UBOJSTVU U ZAGREBU

'Nismo imali intervencija u obitelji. Policajci koji su pronašli mrtvu djecu dobit će stručnu pomoć. Doživjeli su traumu'

'Nismo imali intervencija u obitelji. Policajci koji su pronašli mrtvu djecu dobit će stručnu pomoć. Doživjeli su traumu'
Marko Prpić/Pixsell

Podsjetimo, otac je najvjerojatnije ugušio svoje troje djece


Zagrebačka policija u noći na subotu u Mlinovima je pronašla tijela troje djece, četverogodišnjaka i blizance, dječaka i djevojčicu (7). Policija sumnja da ih je ubio otac Harald Kopitz (56), Austrijanac s hrvatskom adresom. On je trenutno u bolnici budući da si je i sam pokušao oduzeti život nakon stravičnog zločina.
 

"U 2 sata poslije ponoći zaprimili smo dojavu po kojoj su pružili intervenciju je li bilo samoubojstva. Dolaskom na području grada Zagreba u stanu su naišli na muškarca narušenog zdravstvenog stanja i troje malodobne djece koji nisu davali znakove života. Dolaskom hitne potvrđena je nasilna smrt, a građaninu je pružena liječnička pomoć u KBC Sestre milosrdnice. Kao policija nismo imali saznanja niti je pružena prije intervencija u obitelji. Uz ekipu za očevid i uz Odvjetništvo u Zagrebu proveden je očevid, istraživanje je u tijeku. U svoje ime kao majka i roditelj iskazujem sućut članovima šire obitelji, a policijskim službenicima će biti pružena stručna pomoć jer se radi o vrlo traumatičnom događaju", rekla je policijska službenica za medije. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Imali smo jedan nasrtaj na socijalne radnike onih koji su ih napali, nasilja će uvijek biti ali nadam se manje", dodao je predsjednik Zoran Milanović u Varaždinu. "Muškarci postaju opasni u nekoj dobi, kad popiju kad polude", dodao je. 

Izdvojeno


Reci što misliš!