VIJESTI / CRNA KRONIKA

Nakon noćnog zločina

Ravnatelj KB Sestre Milosrdnice o stanju ubojice troje djece: 'Pri svijesti je. Sumnja se da je bio pod utjecajem'

Ravnatelj KB Sestre Milosrdnice o stanju ubojice troje djece: 'Pri svijesti je. Sumnja se da je bio pod utjecajem'
Matija Habljak/Pixsell

Austrijanac kojega policija sumnjiči za ubojstvo vlastitih troje djece, u bolnici je završio nakon što je pokušao samoubojstvo

Zagrebačka policija u noći na subotu u Mlinovima je pronašla tijela troje djece, četverogodišnjaka i blizance, dječaka i djevojčicu (7). Ubio ih je otac Harald Kopitz (56), Austrijanac s hrvatskom adresom. Trenutno je u KB Sestre Milosrdnice, jer si je pokušao oduzeti život.

Davor Vagić, ravnatelj KBC-a rekao je:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Pacijent je obrađen u hitnom prijemu i premiješten na intenzivnu skrb. Sada je stabilno. Čovjek je pri svijesti. Rade se svi mogući nalazi jer se sumnja da je bio pod utjecajem. Policija je s njime i cijelo vrijeme je pod nadzorom".

Kopitz je, naime, na Facebooku objavio oproštajno pismo. Kao motiv čina naveo je  loše odnose svoje bivše supruge i njegove sadašnje partnerice te da se u posljednjih godinu i pol pokušavao vratiti na posao, spominjao je i "braću iz masonske lože" koji mu nisu htjeli pomoći, osim dvojice najboljih prijatelja i dvojice braće koji su mu, kako je napisao, pomogli koliko su mogli.

Izdvojeno


Reci što misliš!