VIJESTI / CRNA KRONIKA

NEMA LABAVO

Višestruki prekršitelji prometa ponovo uhvaćeni pijani za volanom - famozni trojac prije suda bio na triježnjenju, dvojica pravac u zatvor, jedan na uvjetnu!

Višestruki prekršitelji prometa ponovo uhvaćeni pijani za volanom - famozni trojac prije suda bio na triježnjenju, dvojica pravac u zatvor, jedan na uvjetnu!
KAportal/PIXSELL

Najpijaniji ali i najmlađi od trojice je imao 2,86 promila a zaustavljen je u Dugoj Resi. O svojim postupcima razmišljat će u zatvoru i to dva mjeseca

Jučer je Općinski sud u Karlovcu imao posla i to s pijanim vozačima iz kategorije "nepopravljivih" odnosno recidivistima koji bez obzira što su već kažnjavani ustraju u počinjenju prometnih prekršaja. 

Policija nam javlja da su višestruki počinitelji prekršaja uhvaćeni tijekom subote, pa je nakon triježnjenja u policijskim postajama dan poslije prepraćen na Sud.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Policijski službenici su u naselju Gorinci, općina Generalski Stol, utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,94 promila upravlja 38-godišnjak. Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 60 dana uvjetno na 12 mjeseci i osam mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom, navode u PU karlovačkoj.

Nadalje, na području grada Karlovca policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,80 promila upravlja također 38-godišnjak. Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 32 dana i 12 mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom. 

- Na području Duge Rese policijski službenici su utvrdili da osobnim automobilom zadarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,86 promila i prije stjecanja prava na upravljanje upravlja 34-godišnjak. Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 60 dana, novčanu kaznu od 4.200 kuna i 12 mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom, izvijestila je policija. 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet  kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom. 

Jedino kazneno djelo koje je policija istaknula za danas je krađa cigareta u Draganiću. Nepoznati je lopov iz skladišta tvrtke ukrao cigarete u dva navrata i napravio štetu veću od šest tisuća kuna.

Izdvojeno


Reci što misliš!