VIJESTI / CRNA KRONIKA

UŽAS

Završena istraga strašne smrti na D-1: Njemački motociklist je tijekom pretjecanja pao, a onda ga je udario kamion iz suprotnog smjera

Završena istraga strašne smrti na D-1: Njemački motociklist je tijekom pretjecanja pao, a onda ga je udario kamion iz suprotnog smjera

Obavit će se obdukcija na tijelu stradaloga i nastaviti istraga u tom predmetu

Očevidom na mjestu nesreće i istragom koja je uslijedila utvrđene su okolnosti stradavanja 57-godišnjeg motociklista iz Njemačke koje se u mjestu Otrić na D-1 nedaleko Udbine dogodilo u utorak oko 11.50 sati.

Kako javljaju iz Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu, očevid je na mjestu događaja obavila zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Gospiću u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zadarske, Postaje granične policije Gračac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Prema rezultatima očevida, prometna nesreća se dogodila na način da je 57-godišnji vozač motocikla njemačkih nacionalnih oznaka počeo pretjecati osobni automobil koji se kretao ispred njega te je, tijekom pretjecanja, izgubio nadzor nad motociklom. Pao je na kolnik i prešao na lijevu stranu kolnika namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog pravca te udario u teretni automobil koji se propisno kretao svojom desnom stranom kolnika, kažu u tužiteljstvu.

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću je naložilo provođenje obdukcije smrtno stradalog vozača motocikla te su u tijeku daljnje dokazne radnje i izvidi radi utvrđivanja svih okolnosti nastanka prometne nesreće.

Izdvojeno


Reci što misliš!