VIJESTI / CRNA KRONIKA

PROMILAŠI

Uhvaćena dva prilično pijana vozača! Jedan kod Karlovca prvo nije htio stati, pa ga policija naknadno uhvatila - imao je 1,88 promila

Uhvaćena dva prilično pijana vozača! Jedan kod Karlovca prvo nije htio stati, pa ga policija naknadno uhvatila - imao je 1,88 promila
foto ilustracija - KAportal/Pixabay

Na području Josipdola pijan za volanom uhvaćen je 56-godišnjak. Vozio je s 2,28 promila alkohola u krvi.

Policijske kontrole prometa prilično su učinkovite u sprječavanju mogućih tragičnih posljedica, posebno kad su u pitanju pijani vozači.

Jučer su dvojica iz kategorije "pijan k'o majka" tako umjesto u svojim krevetima spavali u policijskim postajama. Srećom su preventivno maknuti s ceste prije dok nisu napravili neku glupost i ugrozili svoj i tuđe živote.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako nam javljaju iz PU karlovačke, jučer su njezini službenici na području Josipdola utvrdili da osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,28 promila upravlja 56-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i smješten u posebnu prostoriju policije će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.

U Cerovcu Vukmanićkom kod Karlovca u kontroli je zaustavljen 38-godišnjak.

Za njega je utvrđeno da upravlja osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,88 promila. Prethodno se, kažu nam u policiji, vozač nije zaustavio na znak policije, već je uhvaćen naknadno.  

Vozač je isključen iz prometa i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izdvojeno


Reci što misliš!