VIJESTI / CRNA KRONIKA

PRESUDA

Karlovčanka mora 30 dana u zatvor jer je muškarcu koji ju je dovezao doma izudarala blatobran BMW-a i izgrebala mu auto ključem

Karlovčanka mora 30 dana u zatvor jer je muškarcu koji ju je dovezao doma izudarala blatobran BMW-a i izgrebala mu auto ključem

Incident se dogodio ispred zgrade u Grabriku, a policiju je pozvao zabrinuti stanar.

Zbog remećenja javnog reda i mira na Prekršajnom sudu u Karlovcu su proglašeni krivima muškarac i žena, koji su se posvađali, pa onda i međusobno potukli. Dogodilo se to 29. listopada prošle godine u 23 sata u karlovačkom Grabriku. Muškarac je dobio novčanu kaznu u iznosu od 50 eura, a žena će morati u zatvor na 30 dana.

Optužni prijedlog protiv njih sudu je podnijela PU karlovačka. Na sudu se ženska osoba izjasnila krivom, dok je muškarac kazao da se ne smatra krivim. Ona je iskazala da ju je drugookrivljeni dovezao svojim BMW-om ispred zgrade, nakon što su se prije toga družili u kafiću, te da su se onda posvađali i galamili jedno na drugo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ne sjeća se je li ju muškarac oborio na pod, ali kaže da ju je držao rukama te da ju je udario nogom. Priznaje da je tada udarila nogom u blatobran njegova automobila te mu ključem izgrebala desnu stranu vozila. Priznaje da je bila pod jakim utjecajem alkohola.

Muškarac također navodi da ju je dovezao do zgrade u kojoj stanuje, a onda je zatražila da ju vozi kod bivšeg dečka koji je imao zabranu prilaska prema njoj, stoga to nije želio učiniti. Bila je ljuta, pa mu je pri izlasku iz vozila ključem zaparala auto, zbog čega ju je gurno na pod. Ona je počela vikati i zazivati "upomoć" nakon čega se na mjestu događaja pojavila policija s dva vozila. Kaže da na nju nije vikao te smatra da bi svaki vlasnik vozila počinio isto, odgurnuo je da ne pravi dalje štetu.

Ispitan je svjedok, jedan od stanara u prizemlju zgrade, koji je iskazao da je izvana čuo neku viku, muški i ženski glas, pogledao je van i vidio naguravanje dviju osoba. kaže da je muška osoba tada u dva navrata gurnula žensku osobu koja je pala na zemlju, a također se sjeća da je ženska osoba udarala rukama po vozilu i da je muška osoba vikala: "Nemoj mi dirati auto". Iskazao je da je sukob između te dvije osobe prestao kada je naišlo policijsko vozilo. On je pozvao policiju.

- Obranu prvookrivljenice sud ocjenjuje iskrenom, ali kod nje ne nalazi niti tragova žaljenja zbog počinjenog prekršaja, a obranu drugookrivljenika usmjerenom ka
ublažavanju njegove odgovornosti za počinjeni prekršaj - zaključio je sud. 

Izdvojeno


Reci što misliš!